Dahab Appartementen & Vakantiewoningen

Apartments in Dahab

Appartementen in het centrum van Dahab en de mooiste villa!

Soms boek je liever een appartement dan een hotel. Bijvoorbeeld wanneer je graag zelf je potje kookt of wanneer je meer ruimte en privacy wilt dan in een hotelkamer mogelijk is. Al onze appartementen en vakantiewoningen liggen direct aan zee en hebben een hoge wow-factor.

DAHAB APARTMENTS • QUICK-INFO
6appartementen met WOW effect!
1droomvilla direct aan zee
aantrekkelijke deals voor duikers
max. 4 personen • v.a. 55 € / nacht

Dar Boutique Apartment

Aan het strand van Dahab Asalah ligt Dar Apartments. Dar is het Arabische woord voor “thuis”. De comfortabele inrichting, het gebruik van bouwmaterialen zoals zoutstenen uit Siwa en het prachtige uitzicht over zee, alles is erop gericht je op deze bijzondere plek “thuis” te laten voelen.

max. 6 personen • v.a. 45 € / nacht

Red C Villas Dahab

De Red C Villas zijn een oase van rust te midden van een fraaie tuin en een uitnodigend zwembad. De mix van Arabische elementen en doordachte De doordachte architectuur met een mix van Arabische elementen zorgen voor een bijzonder woonklimaat. De eigenaren van de Red C Villas hebben het complex bewust kleinschalig houden zodat je kunt genieten van veel privésfeer en een persoonlijke service.

max. 4 personen • v.a. 70 € / nacht

Red Rock Apartment

Red Rock Apartment Dahab, twee luxe appartementen met koepeldak in de rustige wijk Asalah. In het midden van het complex ligt het zwembad en op het dak staat onverwacht een Whirlpool, bubbelen onder de sterren of uitzicht over de Golf van Aqaba.

max. 4 personen • 50 € / nacht

Sunrise Apartment

Sunrise is een lichte, ruime vakantiewoning voor vier personen. Het appartement ligt dichtbij "The Lighthouse" en op ongeveer 30 meter afstand van zee. Geniet van de zonsopgang en het uitzicht over zee vanaf het balkon van dit gezellige appartement.

max. 5 gasten • v.a. 65 € / nacht

Star of Asalah Apartment

Vier zeer fraaie vakantiewoningen direct aan zee. Smaakvol en met veel orientaalse accenten ingericht. Het grote gemeenschappijke dakterras heeft, behalve prachtig uitzicht, gezellige zithoekjes en comfortabele ligbedden. Op aanvraag ontbijtservice.

max. 6 personen • 150 € / nacht

White House Dahab

White House is een prachtige vakantievilla direct aan het strand. In oud Egyptische stijl met veel koepels, bogen en dikke muren gebouwd. Geschikt voor max. 6 personen die veel ruimte, privacy en een locatie direct aan zee belangrijk vinden.

Copyright 2004 - 2019 | SEA MORE TRAVEL
Onze website gebruikt cookies. Bij het verder lezen/browsen op onze website accepteer je de cookies. Privacy verklaring
Oké