Inmo Divers Dahab

Duikschool Inmo Divers, is al sinds vele jaren een plek waar duikers zich thuis voelen
Inmo Divers Dahab

Inmo Divers Dahab

Goedkoop duiken in Dahab

Gebouwd in 1989 is Inmo Divers Home één van de oudste duikhotels in Dahab. De oriëntaalse bouwstijl (dikke muren en koepeldaken), geeft het hotel een bijzondere atmosfeer. Duikschool Inmo Divers, het hart van Inmo Divers Home is al sinds vele jaren een plek waar duikers van alle niveaus, van beginner tot zeer ervaren, zich thuis voelen. Het team, onder leiding van Rüdiger en Mustafa, zorgt voor een soepele organisatie van de dagelijkse duiken en cursussen en probleemloos gebruik van duikuitrusting.

verder lezen

Meer dan 50 sets duikuitrusting, 150 x 12-ltr aluminium tanks, extra duikflessen voor klein- en grootverbruikers (7 en 15 ltr), een eigen vulstation met 4 Bauer compressoren, NITROX,  en afsluitbare kastjes voor je duikspullen staan ter beschikking voor onvergetelijke duikervaringen.

Ervaren duikers die tussendoor nog een keer het water in willen kunnen zonder problemen en zonder gids het water in voor een extra duik op het huisrif voor het hotel. Beginnende duikers of duikers die een vervolgcursus willen doen biedt Inmo Divers Home zowel Padi als SSI aan.

INMO DIVERS • QUICK-INFO
­geliefd duikershotel sinds 1989
­CDWS gecertificeerd
­PADI & SSI duikcursussen & guided dives

Prijzen duikpakket

Voor de duiken uit je duikpakket heb je de keus uit maar liefst 23 duikplaatsen die met een pick-up of Jeep bereikt kunnen worden. Heel vroeg (early morning dive) of nachtduiken kan op aanvraag. Kameelduiksafari’s naar afgelegen duikplaatsen zoals Gabr el Bint en Ras Abu Galum, zowel als dagtrip als twee- of drie dagen.

De volgende pakketprijzen zijn inclusief gids, tanks (lucht, 12 ltr alu), transport naar de duikplaats en lood. Gratis NITROX voor onze gasten, alleen indien in het bezit van Nitrox brevet.

3 dagen duikpakket
€ 120
6 duiken incl. gids, tanks, lood en transport
5 dagen duikpakket
€ 195
10 duiken incl. gids, tanks, lood en transport
10 dagen duikpakket
€ 360
20 duiken incl. gids, tanks, lood en transport
volledige duikuitrusting
€ 15
per dag (tot 5 dagen duikpakket, daarna € 6 / duik)

Vraag je individuele pakketprijs aan!

PADI duikcursus prijzen

De cursusprijzen zijn inclusief instructeur, volledige duikuitrusting en brevetteringskosten (PIC). Het leerboek (manual) is niet bij de prijs inbegrepen. Padi gaat ervan uit dat je je eigen cursusmateriaal koopt. Dit kun je voor de reis doen en dan meenemen of ter plaatse aanschaffen bij het duikcentrum.

Voorwaarde voor deelname aan de Padi Rescue Course is Padi Advanced en EFR (Emergency First Response). Minimum leeftijd is 15 jaar.

Padi Open Water Diver curses
€ 280
Beginner duikcursus, duur ca. 4 dagen
Padi Advanced Open Water Diver curses
€ 200
duur 2 dagen / 5 duiken
Padi Rescue Diver cursus*
€ 280
duur ca. 3 - 4 dagen
meer informatie

▸ * Voor deelname aan de Rescue Diver Cursus moet je in het bezit zijn van Advanced OWD en Emergency 1st Response brevet en min. 15 jaar oud zijn.
▸ Het Padi Manual / lesboek kan ter plaatse bij de duikbasis gekocht worden.
▸ Voor de Open Water Diver Cusus is het aanbevolen je vooraf door een (duik)arts te laten keuren.

Vraag je individuele pakketprijs aan!

Mijn zoon Ben en ik hadden een super tijd in Inmo Divers Hotel. Van de aankomst in Sharm tot de terugvlucht was alles top georganiseerd. We hebben ons steeds veilig gevoeld, ik heb zelden zulke aardige en hulpvaardige mensen ontmoet. De stemming in Inmo en met de duikgidsen was echt ontspannen. Ik ben goed tot rust gekomen. Ben kon in alle rust met Ali zijn duikervaring uitbreiden en een onvergetelijke duiktrip met kamelen naar Ras Abu Galum beleven. We weten nu al dat we snel weer terug zullen komen. Veel dank

— Guenter

Locatie Inmo Divers Dahab

Duikschool Inmo Divers ligt op het terrein van Inmo Divers Home, slechts enige meters vanaf de strandpromenade en het meer. Duiken op het huisrif is mogelijk, afhankelijk van de weersomstandigheden en duikervaring. Hotel en duikbasis liggen in de wijk Mashraba waar ook supermarktjes, banken, restaurants en duikwinkels te vinden zijn. Over de strandpromenade kunnen de strandcafés makkelijk worden bereikt.

Copyright 2005 - 2022 | SEA MORE TRAVEL
Onze website gebruikt cookies. Bij het verder lezen/browsen op onze website accepteer je de cookies. Privacy verklaring
Oké