Fantasea Divers Dahab

Partner in Dahab sinds 2004
Fantasea Divers Dahab

Fantasea Divers Dahab

Partner in Dahab sinds 2004

Duikschool Fantasea Divers in Dahab is vanaf het begin van ons bestaan (2005) onze partner. Het duikcentrum ligt op het terrein van het gezellige Coral Coast Hotel, tussen de duikplaatsen Eel Garden en Lighthouse.

verder lezen

Fantasea Divers hoort al vele jaren tot de top duikscholen in Dahab. Het gezellige duikcentrum hoort bij het Coral Coast Hotel maar natuurlijk kun je hier ook terecht als je in een ander hotel of appartement verblijft.

Duikers van ieder niveau, beginner of ervaren, kunnen hier terecht. Het management is in handen van Tarek, en rechterhand Hanan zorgt voor een soepele organisatie van de dagelijkse duiken. Beiden zijn sinds vele jaren inwoners van Dahab en werkzaam in de duikwereld. In 2017 is er flink geïnvesteerd in nieuwe duikuitrusting zoals duikpakken en trimvesten (bcd’s).

Het duikcentrum ligt direct aan de strandpromenade tussen twee bekende duikstekken, Eelgarden en Lighthouse, waar je behalve duiken ook mooi kunt snorkelen en lekker relaxen. Snorkelen kan bij hoog water ook op het huisrif.

FANTASEA DIVERS • QUICK-INFO
­PADI 5* Resort Dive Center
­CDWS gecertificeerd
­alle PADI duikcursussen & guided dives

Prijzen duikpakket

Voor de duiken uit je duikpakket heb je de keus uit maar liefst 23 duikplaatsen die met een pick-up of Jeep bereikt kunnen worden. Heel vroeg (early morning dive) of nachtduiken kan op aanvraag. Een dag met de boot naar Gabr el Bint of per kameel naar Ras Abu Galum behoort ook tot de mogelijkheden.

De volgende pakketprijzen zijn inclusief: gids, tanks (lucht, 12 ltr alu), transport naar de duikplaats en lood. NITROX beschikbaar tegen meerprijs.

3 dagen duikpakket
€ 140
6 duiken incl. gids, tanks, lood en transport
5 dagen duikpakket
€ 215
10 duiken incl. gids, tanks, lood en transport
10 dagen duikpakket
€ 380
20 duiken incl. gids, tanks, lood en transport
volledige duikuitrusting
€ 15
pro Tag

Vraag je individuele pakketprijs aan!

PADI prijzen duikcursus

De cursusprijzen zijn inclusief instructeur en volledige duikuitrusting. De brevetteringskosten (PIC) en het leerboek (manual) zijn niet bij de prijs inbegrepen. Padi gaat ervan uit dat je je eigen cursusmateriaal koopt. Dit kun je voor de reis doen en dan meenemen of ter plaatse aanschaffen bij het duikcentrum.

Padi Open Water Diver curses
€ 300
Beginner duikcursus, duur ca. 4 dagen
Padi Advanced Open Water Diver curses
€ 215
duur 2 dagen / 5 duiken
Padi Rescue Diver cursus*
€ 297
duur ca. 3 - 4 dagen
Padi certificeringskosten (duikbrevet)
€ 25
meer prijs informatie

▸ * Voor deelname aan de Rescue Diver Cursus moet je in het bezit zijn van Advanced OWD en Emergency 1st Response brevet en min. 15 jaar oud zijn.
▸ Het Padi Manual / lesboek kan ter plaatse bij de duikbasis gekocht worden.
▸ Voor de Open Water Diver Cusus is het aanbevolen je vooraf door een (duik)arts te laten keuren.

Vraag je individuele pakketprijs aan!

Het verblijf in het Coral Coast hotel is zeker een goed hotel, waar prijs /kwaliteit goed in balans is, maar zeker de super vriendelijke bediening. Er is ook een yoga ruimte waar je lessen kan volgen. We hebben de dagen doorgebracht met duiken bij Fantasea diving . Volgende keer wil ik weer bij deze lieve mensen duiken. Wij missen Moustafa,Tarik en Hannan. Daarnaast is Dahab een super relaxed plaatsje waar je heerlijk kan eten in verschillende restaurantjes.

— Yvonne en Liv

Locatie Fantasea Divers Dahab

De duikschool van Fantasea Divers ligt op het terrein van het Coral Coast Hotel direct aan zee en lekker dicht bij het centrum.

Copyright 2005 - 2021 | SEA MORE TRAVEL
Onze website gebruikt cookies. Bij het verder lezen/browsen op onze website accepteer je de cookies. Privacy verklaring
Oké