Language
SEA MORE TRAVEL - duiken in Dahab Home Over Ons Testimonials Blog
Language
SEA MORE TRAVEL - duiken in Dahab Home Over Ons Testimonials Blog

Sharks Bay Umbi Diving Village

Veel gasten beschrijven het Sharks Bay Umbi Diving Village aan de fraaie Sharks Bay Baai als een stukje Dahab in Sharm omdat het hotel zo anders is dan de andere grote toeristenresorts in Sharm el Sheikh.

Foto's Sharks Bay Umbi Diving Village

Het Sharks Bay Umbi Diving Village werd in de jaren 80 gebouwd door de oorspronkelijk uit Dahab afkomstige Bedoeïen Umbarak (Umbi). Het was een pioniersproject en de eerste door Bedoeïenen geleide duikbasis in Egypte. Natuurlijk heeft het Sharks Bay Umbi Diving Village zich sindsdien ontwikkeld maar de ontspannen, gezellige atmosfeer uit vroeger jaren is behouden gebleven.

Veel gasten beschrijven het Umbi Diving Village aan de fraaie Sharks Bay Baai als een stukje Dahab in Sharm omdat het hotel zo anders is dan de andere grote toeristenresorts in Sharm el Sheikh.

Het Sharks Bay Umbi Diving Village ligt tussen de Rode Zee en een hoge klif waartegen het Bedouin Village is gebouwd. Uniek is de architectuur en het gebruik van natuurlijke materialen. Iedere kamer in het Bedouin Village is anders. De koepeldakarchitectuur geeft het geheel een orientaalse charme en vanuit de meeste kamers heeft men een fantastisch uitzicht over de Golf van Aqaba en op Tiran Island.

WAT ONS BEVALT

Direct aan zee met uitzicht op Tiran
Hotel is charmant en authentiek
Iedere kamer in de Bedouin Village is anders
Als een zwaluwnest tegen de klifwand gebouwd
Eigen aanlegsteiger, direct opstappen
Eigen vloot voor dagtrips en safari’s
Privé zandstrand en mooi huisrif
Door Bedoeïenen geleid hotel
Gratis internet (WLAN)

GOED OM TE WETEN

Check-In/Out 14:00/12:00 uur (flexibel)
Afstand naar Naama Bay ca. 5 km
Ook drie- en vierpersoonskamers
Alle kamers hebben airco en koelkast
Duiken in Ras Mohamed en bij Tiran
Wekelijks trip naar “SS Thistlegorm”
Halfpension voor 12 € p.p. / per nacht
Volpension voor 20 € p.p. / per nacht
Vergunning voor bier en wijn

SHARKS BAY UMBI DIVING VILLAGE - PRIJZEN

Alle prijzen per persoon, geldig t/m 31 augustus 2018

Afhankelijk van de reisperiode, het aantal deelnemers en de duur van de reis kan de prijs in jouw voordeel veranderen. Vraag een offerte aan, het is vrijblijvend en kosteloos, je ontvangt dan een aanbieding met de beste prijs.

Ook adviseren we je graag over de vlucht. Hou er rekening mee dat de prijzen die we doorgeven altijd de actuele ticketprijzen zijn en kunnen veranderen zolang de tickets niet in optie staan of geboekt zijn

BEDOUIN VILLAGE KAMER (ZEEZICHT)

Inrichting: De Bedouin Village is gebouwd tegen een hoge klif en heeft daardoor vanuit bijna alle kamers prachtig uitzicht op het eiland Tiran. Elke kamer is uniek, gebouwd in oriëntaalse stijl met koepels en bogen, airconditioning, koelkast, satelliet-tv en douche/toilet. De meeste hebben balkon of terras, graag aangeven bij de boeking.

 7 nachten tweepersoonskamer incl. ontbijt
 Luchthaventransfers
 STO reisgarantie
€ 204
prijs per persoon, geldig obv. 2 personen

5 dagen boot-duikpakket (Sharks Bay Umbi)

€ 216

Toeslag Sharks Bay Umbi: Lunch & softdrinks aan boord 6 € p.p., Ras Mohammed entree 5 € p.p., Toeristenvisum 25 US$ p.p.

% AANBIEDING   20% korting op de kamers, gratis luchthaventransfers en gratis NITROX (met geldig brevet), mits vooraf geboekt!

 Vraag een aantrekkelijke pakketprijs en/of offerte op maat aan, optioneel met vlucht.

BEACH CABIN

Inrichting: De Beach Cabins staan onderaan de klif op het strand van Sharks Bay, ca. 20 meter vanaf zee. De eenvoudige, houten, voordelige Beach Cabins zijn knus ingericht met airconditioning, koelkastje en twee éénpersoonsbedden. Alle Beach Cabins hebben een kleine badkamer met wastafel, douche & toilet.

 7 nachten tweepersoonskamer incl. ontbijt
 Luchthaventransfers
 STO reisgarantie
€ 158
prijs per persoon, geldig obv. 2 personen

5 dagen boot-duikpakket (Sharks Bay Umbi)

€ 216

Toeslag Sharks Bay Umbi: Lunch & softdrinks aan boord 6 € p.p., Ras Mohammed entree 5 € p.p., Toeristenvisum 25 US$ p.p.

% AANBIEDING   gratis luchthaventransfers en gratis NITROX (met geldig brevet), mits vooraf geboekt!

 Vraag een aantrekkelijke pakketprijs en/of offerte op maat aan, optioneel met vlucht.

Sunrise Sharks Bay Umbi Diving Village

"AT A TIME WHEN SHARM EL SHEIKH WAS NOTHING MORE THAN SHELTERED SANDY BEACHES UMBI CREATED HIS ORIGINAL DIVE CENTRE. SINCE THEN HE HAS STRIVED TO MAKE HIS PLACE A HAVEN OF TRANQUILITY WITH STUNNING VIEWS ACROSS THE BAY OF TIRAN ISLANDS"

Sahrks Bay Umbi Dive Club

Sharks Bay Umbi Dive Club

De Sharks Bay Dive Club ligt direct voor het hotel, slechts enkele meters vanaf het strand. De duikschool verzorgt SSI en PADI cursussen vanaf Discover Scuba Diver tot en met Divemaster. Groot voordeel en voor Sharm el Sheikh uniek is de privésteiger voor het hotel waar de eigen Freedom vloot kan aanleggen en de duikers 's ochtends in alle rust aan boord kunnen stappen. Slechts een half uurtje varen en men bereikt de spectaculaire riffen bij Tiran of Ras Mohamed National Parc.

Dagelijks varen de schepen van de Freedom vloot uit. Voor eten en drinken aan boord is gezorgd. Tijdens de zomermaanden is het mogelijk aan het eind van de middag nogmaals uit te varen naar Jackson Reef waar met een beetje geluk hamerhaaien te zien zijn Omdat de andere dagboten dan al terug zijn gekeerd naar de haven zijn de boten van Sharks Bay vaak een van de weinige boten op de duikplaats.

Voor wie een liveaboard van een week te lang is organiseert Sharks Bay mini-duiksafari's van 2 dagen / 1 nacht of 3 dagen / 2 nachten. Wij bieden deze mini-duiksafari's ook in combinatie met uw duikvakantie in Dahab of bij Sharks Bay aan. Voor langere duiksafari's of liveaboards heeft de Freedom Vloot vier boten ter beschikking. 

© 2004 - 2018 | SEA MORE TRAVEL