Sharks Bay Umbi Diving Village

Bootduiken met Sharks Bay Umbi - Sharm el Sheikh - Rode Zee - Egypte
Sharks Bay Umbi Diving Village - Sharm el Sheikh

Sharks Bay Umbi

Eigen aanlegsteiger & uitzicht op Tiran!

Veel gasten beschrijven Sharks Bay Umbi Diving Village aan de prachtige baai als het laatste overblijfsel uit de goede oude tijd voordat het massatoerisme naar Sharm el Sheikh begon.

Sharks Bay Umbi Diving Village werd in de vroege 80er jaren gebouwd door de wijd en zijd bekende Bedoeïen "Umbarak" (Umbi). Het was een pioniersproject en de eerste door Bedoeïenen geleide duikbasis in Egypte. Natuurlijk is Sharks Bay Umbi Diving Village sindsdien vergaand ontwikkeld, maar daarbij is men erin geslaagd om de gemoedelijke, ontspannen en vriendelijke sfeer uit vroeger tijden te behouden.

Sharks Bay Umbi ligt tussen de kust van de Rode Zee en een steile klif waarin de Bedouin Village genesteld ligt. Uniek daarbij is de architectuur en het overvloedige gebruik van natuurlijke materialen.

SHARKS BAY UMBI • QUICK-INFO
­34 kamers in de Bedouin Village
­10 minuten rijden naar de Naama Bay
­direct aan zee, strand, aanleigsteiger

Sharks Bay Umbi - Bedouin Village

De Bedouin Village is een authentiek, charmant "Original", dat als een zwaluwnest tegen de klif is aangebouwd. Met de Bedouin Village beschikt Sharks Bay Umbi in totaal over 34 kamers met zeezicht en een bijzondere architectuur. Elke kamer in de Bedouin Village is uniek en een beetje anders dan de andere kamers. De oriëntaalse koepeldak-stijl geeft het hotel een bijzondere charme die slechts wordt overtroffen door het fantastische uitzicht over de Tiran Eilanden en de Rode Zee.

De Bedouin Village heeft een-, twee-, en driepersoonskamers, waarvan de meeste kamers ook een balkon of terras hebben met uitzicht op de Rode Zee en Tiran.

De kamers in de Bedouin Village hebben:

  1. uitzicht op zee en op Tiran
  2. keus uit tweepersoons- of eenpersoonsbedden
  3. balkon of terras
  4. airconditioning, koelkast, telefoon & satelliet-tv
  5. badkamer met douche en toilet
  6. electriciteit (netspanning 220V, stopcontact zoals in Nederland)

Prijzen voor Sharks Bay Umbi Diving Village

Totaal prijzen inclusief STO reisgarantie, belastingen & extra kosten. Geldig t/m 31.10.2020

De prijs is bedoeld als richtlijn en is o.a. afhankelijk van het aantal personen en de lengte van je vakantie. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de exacte prijs.

Bedouin Village
Prijs voorbeeld:

  7 nachten tweepersoonskamer, LO
  transfers van/naar Sharm el Sheikh
  STO reisgarantie

meer ...

Er zijn ook een-,  drie- & vierpersoonskamers beschikbaar. We wijzen je er graag op dat er een minimum boekingsperiode is van 7 nachten. NITROX is alleen voor duikers met een geldig NITROX brevet. Luchthaventransfers, 3, 5 of 10 dagen boot-duikpakket en/of duikcursussen kunnen flexibel meegeboekt worden.

Kamerprijzen inclusief ontbijt:
Laagseizoen:
geldig in januari, februari, juni en juli 2020
❯  eenpersoonskamer 32 € / nacht
❯  tweepersoonskamer 48 € / nacht

Normaal seizoen:
❯  eenpersoonskamer 40 € / nacht
❯  tweepersoonskamer 60 € / nacht

Toeslag ter plaatse::
❯  Lunch & softdrinks aan boord 8 € p.p.
❯  Marine Park entree Ras Mohammed & Street of Tiran € 7 p.p.
❯  Toeristenvisum US$ 25

220 €
per persoon
vlucht op aanvraag

meer informatie

▸ Vliegtickets op aanvraag
▸ Halfpension € 12 / per nacht p.p.
▸ Volpension € 20 / per nacht p.p.
▸ Duikpakket of -cursus met duikbasis Sharks Bay Umbi Dive Club
▸ Duiker-deals op aanvraag
▸ Gratis NITROX, indien gebrevetteerd

In juni waren wij weer voor drie weken in Egypte. Deze keer een week in Sharm el Sheikh in het Sharks Bay Umbi en nog twee weken in Dahab ... Zoals we van jullie gewend zijn, was ook deze keer weer alles perfect geregeld en hebben wij met volle teugen van onze vakantie kunnen genieten. Beide hotels kleinschalig, maar met een geweldige persoonlijke service en duikfaciliteiten bij de hotels aanwezig. De combinatie van bootduiken in Sharm met vertrek vanaf eigen jetty voor het hotel naar de prachtige omliggende riffen en het relaxte kantduiken in Dahab heeft deze vakantie weer tot een onvergetelijke gemaakt.

— Wil en Astrid

Ligging Sharks Bay Umbi Diving Village

Sharks Bay Umbi ligt slechts een paar minuten rijden van de luchthaven maar evengoed zeer rustig aan een mooie baai met uitzicht op Tiran. Het stadsdeel Naama Bay met een ruime keus aan bars, restaurants, disco's etc. ligt op ca. 5 km afstand en is makkelijk en snel bereikbaar met een taxi. Het hotel heeft een goed restaurant met o.a. lekkere visgerechten, een gezellige Beach Bar en een Bedoeïenentent om te relaxen.

Copyright 2005 - 2020 | SEA MORE TRAVEL
Onze website gebruikt cookies. Bij het verder lezen/browsen op onze website accepteer je de cookies. Privacy verklaring
Oké