Sharks Bay Umbi Diving Village

Bootduiken met Sharks Bay Umbi - Sharm el Sheikh - Rode Zee - Egypte
Sharks Bay Umbi Diving Village - Sharm el Sheikh

Sharks Bay Umbi

220 € / week p.p.
in 2-pk/LO, incl. transfers

Highlights

  Sharm oude stijl
  kamers met zeezicht
  privéstrand & eigen aanlegsteiger

Stel hier je duikvakantie in Sharks Bay Umbi zelf samen. Heb je vragen? Neem gewoon CONTACT met ons op.

Wat onze gasten over hun duikvakantie in het Sharks Bay Umbi zeggen

In juni waren wij weer voor drie weken in Egypte. Deze keer een week in Sharm el Sheikh in het Sharks Bay Umbi en nog twee weken in Dahab ... Zoals we van jullie gewend zijn, was ook deze keer weer alles perfect geregeld en hebben wij met volle teugen van onze vakantie kunnen genieten. Beide hotels kleinschalig, maar met een geweldige persoonlijke service en duikfaciliteiten bij de hotels aanwezig.

De combinatie van bootduiken in Sharm met vertrek vanaf eigen jetty voor het hotel naar de prachtige omliggende riffen en het relaxte kantduiken in Dahab heeft deze vakantie weer tot een onvergetelijke gemaakt.

— Wil en Astrid

Sharks Bay Umbi Diving Village

Veel gasten beschrijven Sharks Bay Umbi Diving Village aan de prachtige baai als het laatste overblijfsel uit de goede oude tijd voordat het massatoerisme naar Sharm el Sheikh begon.

Sharks Bay Umbi Diving Village werd in de vroege 80er jaren gebouwd door de wijd en zijd bekende Bedoeïen "Umbarak" (Umbi). Het was een pioniersproject en de eerste door Bedoeïenen geleide duikbasis in Egypte. Natuurlijk is Sharks Bay Umbi Diving Village sindsdien vergaand ontwikkeld, maar daarbij is men erin geslaagd om de gemoedelijke, ontspannen en vriendelijke sfeer uit vroeger tijden te behouden.

Sharks Bay Umbi ligt tussen de kust van de Rode Zee en een steile klif waarin de Bedouin Village genesteld ligt. Uniek daarbij is de architectuur en het overvloedige gebruik van natuurlijke materialen.

verder lezen

Kamerbeschrijving - Bedouin Village

De Bedouin Village is een authentiek, charmant "Original", dat als een zwaluwnest tegen de klif is aangebouwd. Met de Bedouin Village beschikt Sharks Bay Umbi in totaal over 34 kamers met zeezicht en een bijzondere architectuur. Elke kamer in de Bedouin Village is uniek en een beetje anders dan de andere kamers. De oriëntaalse koepeldak-stijl geeft het hotel een bijzondere charme die slechts wordt overtroffen door het fantastische uitzicht over de Tiran Eilanden en de Rode Zee.

De Bedouin Village heeft een-, twee-, en driepersoonskamers, waarvan de meeste kamers ook een balkon of terras hebben met uitzicht op de Rode Zee en Tiran.

 

Ligging

Sharks Bay Umbi ligt slechts een paar minuten rijden van de luchthaven maar evengoed zeer rustig aan een mooie baai met uitzicht op Tiran. Het stadsdeel Naama Bay met een ruime keus aan bars, restaurants, disco's etc. ligt op ca. 5 km afstand en is makkelijk en snel bereikbaar met een taxi. Het hotel heeft een goed restaurant met o.a. lekkere visgerechten, een gezellige Beach Bar en een Bedoeïenentent om te relaxen.

GOED OM TE WETEN

 • gratis WLAN/wifi bereik bij duikbasis en restaurant

 • ontbijt wordt in Umbi Seafood Restaurant als buffet aangeboden van 07:30 - 10:00 uur

 • vanaf 's middags serveert het restaurant lokale specialiteiten en visgerechten

 • bij de Beach Bar zijn bier, wijn en snacks tot eind van de middag verkrijgbaar

 • de Bedoeienentent is de perfecte plek om van de zonsondergang te genieten

 • duikers komen snel en makkelijk op de boot omdat de aanlegsteiger slechts ca. 70m van de duikbasis ligt

Duikvakantie Sharks Bay Umbi Diving Village

Prijzen inclusief STO reisgarantie, belastingen & extra kosten.

Onze duikreizen bestaan uit een verblijf van 7 of 14 nachten gecombineerd met een 5 dagen bootduikpakket en luchthaventransfers.

Wil je liever je vakantie individueel en flexibel met ons bouwsteen-systeem samenstellen? Gebruik dan de “Prijzen & Aanvraag” knop aan het begin van de pagina. Heb je vragen, neem contact op. We zijn ook via WhatsApp bereikbaar: José Hoeflaken +20 100 346 2461

Duikvakantie Sharks Bay Umbi

Duikreis Sharks Bay Umbi

Prijsvoorbeeld 2 personen:
 • 7 nachten Sharks Bay Umbi
 • Bedouin Village 2-pk/LO (zeezicht)
 • luchthaventransfers
 • 5 dagen bootduikpakket
 • gratis Nitrox
 • STO Garant reisgarantie
 • "Trees for all" CO2 compensatie
465 € per persoon
Duikvakantie Dahab en Sharm el Sheikh

Dahab + Sharm el Sheikh

Prijsvoorbeeld 2 personen:
 • 7 nachten Bridge Hotel Dahab / LO
 • 7 nachten Sharks Bay Umbi / LO
 • 5 dagen / 10 kantduiken Dahab
 • 5 dagen / 10 bootduiken Sharm
 • gratis transfers
 • gratis Nitrox32
 • STO Garant reisgarantie
943 € per persoon
Details & Info
 • Transfers van en naar Sharm el Sheikh Int. Airport.

 • Overnachtingen: 7 of 10 nachten in Sharks Bay Umbi, Bedouin Village, inclusief STO reisgarantie, belastingen & extra kosten.

 • Duikpakket: Het duikpakket is met duikbasis Sharks Bay Umbi Dive Club. Het pakket bestaat uit 10 of 20 bootduiken incl. gids, transport naar de duikplaats, tanks en lood. Nitrox32 is gratis voor duikers met een geldig brevet.

 • Duikvakantie-combi Dahab + Sharm el Sheikh: 7 nachten in The Bridge Hotel, Dahab + 7 nachten in Sharks Bay Umbi, Sharm el Sheikh. Verblijf in tweepersoonskamer incl. ontbijt. Gratis transfers (zowel luchthaven- als transfers tussen beide hotels). 5 dagen kantduiken met Liquid Adventures in Dahab + 5 dagen bootduiken met Sharks Bay Umbi. Gratis Nitrox32.

 • Kosten ter plaatse bij Sharks Bay Umbi:
  - Toeristenvisum 25 US$
  - Marinepark toeslag 7 €/dag
  - Lunch & drinken aan boord 8 €/dag

 • Boekingsaanvraag: De boekingsaanvraag is gratis en vrijblijvend! Zodra we je aanvraag ontvangen, controleren we de beschikbaarheid, nemen een optie op de kamer en sturen je de boekingsbevestiging toe. Daarin staat alles nog eens op een rijtje, zowel de afzonderlijke diensten als de totaalprijs. Je hebt dan 2 dagen tijd om te beslissen of je wilt boeken of niet.
Trees for all

TREES FOR ALL

Voor iedere boeking planten we twee bomen en helpen zo de CO2 uitstoot van de reis te compenseren.

Compenseer je reis… plant een boom! Sea More Travel werkt samen met Trees for All, deze stichting plant bomen en herstelt bestaande bossen in Nederland en andere delen van de wereld. Lees meer in ons blog

Duikschool Sharks Bay Umbi Dive Club

Zin in bootduiken naar Ras Mohamed National Parc, de Tiran Islands of het wrak van de SS Thistlegorm? Sharks Bay Umbi Dive Club is een 5 Star PADI duikresort en verzorgt dagelijks boottrips met vertrek vanaf de eigen aanlegsteiger.

's Morgens na het ontbijt op je gemak vanaf de basis, over het strand naar de boot, die slechts 70m vanaf de basis klaarligt. Hier geen lange taxirit van het hotel naar de haven, maar direct te voet de boot op.

De dagelijkse boottrips zijn niet alleen voor duikers, maar ook voor snorkelaars of free divers geschikt. Normaal gesproken vertrekken de boten van de kleine Freedom vloot om 8:00 uur 's morgens en zijn rond 16:00 uur weer terug bij Sharks Bay.

We bieden je graag ook een combinatie van bootduiken met Sharks Bay Umbi en Dahab aan. Heb je belangstelling? Neem gewoon contact op en we senden je een aanbieding voor jouw wenshotel / -appartement in Dahab in combinatie met Sharks Bay Umbi.

QUICKINFO DUIKBASIS

 • 5* Padi Dive Resort

 • gratis NITROX for duikers met NITROX brevet (alleen vooraf boeken)

 • dagelijkse duikactiviteiten, regelmatig boottrips naar Tiran Islands, Ras Mohamed National Parc en het wrak van de SS Thistlegorm

 • groot toeristenvisum (sticker) is verplicht voor duiktrips naar Thistlegorm
Copyright 2005 - 2022 | SEA MORE TRAVEL
Onze website gebruikt cookies. Bij het verder lezen/browsen op onze website accepteer je de cookies. Privacy verklaring
Oké