Gastenboek

Deel je vakantie ervaringen met ons en onze bezoekers.

Testimonials

Bedankt voor je bezoek aan ons gastenboek

Deel je vakantie ervaringen met ons en onze bezoekers. Hartelijk bedankt voor je bijdrage !

Reactie door Marije, Erik, Iris en Job |

Hallo José, Wat een geweldige vakantie hebben wij gehad in Dahab. Alles was perfect georganiseerd! Het was een goed advies om met ons gezin het Twin House te huren. Een prachtig huis met veel ruimte, mooie tuin en privé strand en kano's en snorkelmateriaal om te gebruiken. We hebben genoten van de goede zorgen van de huisbaas, die altijd voor ons klaar stond. Echt een heerlijke plek voor een gezin! Het huis is prachtig gelegen aan een iets rustiger stukje van de boulevard, op loopafstand van Liquid Adventures. De duikschool is ook heel fijn! Zeer professionele instructeurs, goed materiaal, hele relaxte sfeer en een gezellige plek om, na het duiken ervaringen uit te wisselen, een duik in het zwembad te nemen en een drankje te doen. We hebben Dahab ervaren als een heerlijk relaxt en gastvrije plek met hele aardige mensen. Het koraal is makkelijke toegankelijk (je loopt vanaf het privéstrandje zo de zee in) en onwerkelijk mooi, wat het zowel voor duikers als snorkelaars een geweldige bestemming maakt! We komen zeker een keer terug naar Dahab! Bedankt voor alles!!

Reactie door Erik en Maureen |

Hallo José,

Hierbij nog een dank van zeer tevreden gasten. Afgelopen mei zijn we twee weken in Dahab in het Coral Coast hotel geweest. Je had alles uitstekend geregeld. De taxi chauffeur stond ons op te wachten op het vliegveld en bracht ons comfortabel naar ons hotel. We hebben heerlijk gesnorkeld en genoten van de fijne en relaxte sfeer in dit deel van Dahab.
Het hotel is een beetje gedateerd maar het was fijn gelegen direct aan zee met een mooi verzorgt zwembad. Naast een heerlijk ontbijt ook een goed en gezellig restaurant en bar, maar bovenal erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Voor onze wandeltocht naar de Mozes berg (geregeld door het hotel) waarvoor we een nacht zouden wegblijven hadden ze zelf een ontbijtje voor ons ingepakt om mee te nemen.
Helaas had Erik tijdens ons verblijf last van een oorontsteking, maar ook hiervoor had jij een adres van een prima arts die ons goed heeft geholpen.
Alles te samen is Dahab een geweldige plek met een schitterend mooie onderwaterwereld, erg vriendelijke mensen en heerlijk eten.

Nogmaals dank voor je goede zorgen!

Groeten Erik en Maureen

Reactie door Henk & Dominic |

Hoera , dit jaar (mei 2022) na de corona weer lekker in het voorjaar bij je geboekt om in Sharm bij Umbi te gaan duiken, samen met onze kleinzoon.
Alles was gelukkig nog zoals voor de corona iets stiller, maar gelukkig kwamen we alle bekenden weer tegen en werden we heel hartelijk ontvangen. Blije gezichten en een schone kamer met een ruim balcon was al in gereedheid gebracht. Na het invullen van de papieren (die wel heel anders en ook vernieuwd zijn) konden we beginnen aan onze duiken met Abou als gids, strikt, maar alles heel gezellig, rustig en ongedwongen. voor onze kleinzoon een hele beleving, daar hij als beloning voor het examen, alleen met mij mocht om te gaan duiken.
Ook de boten liggen nog op geen 100 mtr. bij het duikcentrum vandaan, waar de bemanning je in alles bij staan.
ik kan Umbi Dive Center bij een ieder aanbevelen, die houden van kleinschaligheid gezelligheid en toch ook rust, alles mag, niets moet. ook het eten in de bedoeinentent a la cart, vind ik goed, zeker de vis gerechten.
Ik ben hier al zeer veel keren geweest en hoop er nog vaak te komen, de service van Seamore, lees José, is prima en ik weet zeker dat als er iets is zij dat oplost.
Tot nu toe is er bij ons nog nooit iets fout gegaan, en was alles perfect geregeld.
Bedankt José voor de goede zorgen, en wij hopen je nog vaak in egypte tegen te komen, anders tot Duikvaker.
Groetjes van Marianne en mij (uiteraard ook van Dominic).

Reactie door Nicolette (12-05-2022) |

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Dahab dankzij José en Bassem en zijn team. Hotel the Bridge is een heerlijke oase vlakbij de boulevard waar ook altijd iemand van Liquid Adventures aanwezig is. We waren met twee ervaren duikers en iemand die zijn Open Water ging doen en er werd elke dag weer meegedacht wat voor die dag de beste (duik) optie zou zijn. Rekening houdend met drukte, verkoudheden, niveau, er was voor iedereen elke dag wat passends. We komen zeker nog een keer terug!

Groeten van Scott, Nicolette en Roef

Reactie door Dorenda en Ed (07-10-2021) |

Hallo José
Wat was het weer heerlijk om in Dahab te zijn het voelde als thuiskomen en Corona was opeens ver weg
Het was weer als van ouds allemaal goed geregeld en de vriendelijkheid van al het personeel van the Bridge was hartverwarmend.
Ook kwamen we oude bekende tegen in het hotel die er toevallig in 2019 ook waren en we hebben nieuwe vrienden gemaakt
We komen zeer zeker volgend jaar weer terug het liefst zo snel mogelijk.
Bedankt voor de goede zorg groetjes Ed en Dorenda

Wat is de som van 8 en 7?