Language
Language
SEA MORE TRAVEL - duiken in Dahab Home Over Ons Testimonials Blog

Testimonials

Bedankt voor je bezoek aan ons gastenboek

Deel je vakantie ervaringen met ons en onze bezoekers. Hartelijk bedankt voor je bijdrage !

Reactie door Yvonne en Liv Weggers (13.04.2018) |

Samen met mijn dochter Liv (18 jaar)van 17 maart tot en met 31 maart 2018 op vakantie geweest in Dahab. Wat een top tijd hebben wij gehad. op het moment dat wij terug naar het vliegveld gingen,wist ik zeker dat dit een plaats is waar ik zo spoedig mogelijk naar terug wil keren. Het transport van en naar het vliegveld was prima
geregeld. Het verblijf in het Coral Coast hotel is zeker een goed hotel, waar prijs /kwaliteit goed in balans is, maar zeker de super vriendelijke bediening.Er is ook een yoga ruimte waar je lessen kan volgen. We hebben de dagen doorgebracht met duiken bij Fantasea diving .Volgende keer wil ik weer bij deze lieve mensen duiken. Wij missen Moustafa,Tarik en Hannan. Daarnaast is Dahab een super relaxed plaatsje waar je heerlijk kan eten in verschillende restaurantjes.
Er lopen loslopende honden en katten, maar zij zien er allemaal goed verzorgd uit en zij hebben een positief aandeel in de sfeer van Dahab.
Hopelijk tot in het najaar of volgend jaar!

Reactie door Ron Patricia Kelly Inaya (08.10.2017) |

Het was weer een heerlijke vakantie. Gastvrij als altijd en goed geregeld. Vele vrienden weer terug gezien en nieuwe vrienden gemaakt. Dank je wel Jose. Dahab 2017 was weer geslaagd.

Reactie door david en onno (29.09.2017) |

dear Jose , we are very happy to thank you for the outstanding organization and our lovely week in dahab , due to sea more travel.
it is very nice to know someone like you for our future travel to the stunning sites of Dahab.
really hope to see you soon.
yours truly,
david en onno

Reactie door Bo Bouwman (31.07.2017) |

Weer terug uit Dahab, was weer prachtig en alles goed geregeld. Met dank aan Jose. Inmiddels 2 keer in Dahab geweest en er komt zeker een derde keer aan. Sea More, jose, bedankt voor de goede zorgen en het organiseren van de excursies die wij wilde doen. Dahab is en blijft een mooi stukje authentiek Egypte, het dorp, de bewoners en niet te vergeten de prachtige onderwaterwereld. Weer mooie dingen gedaan en gezien. Echte aanraders zijn: De Blue hole (zorg dat je er in de ochtend bent, dan ben je alleen, De Three Pools, en de boottocht naar Gabr el bint was prachtig.
Jose, tot de volgende keer en doe de groeten aan Sabr, geweldige gids en taxichauffeur.
Groetjes Namens mijn gehele gezin
Bo

Reactie door Peter-Paul en Natska (01.05.2017) |

Weer thuis na een heerlijke week duiken in Dahab met ons gezin (10 en 13 jaar). Dank José en Chris voor alle "regelaritis" en jullie kennis van de hotels en duikscholen. Onze kamers waren groot, ruim en schoon. Met een grote koelkast zodat alle flessen water en limonade lekker koud bleven. De door jullie geregelde duikschool is top. Modern, goede spullen en een meer dan prima gids. Wat fijn dat jullie zoveel update lokale kennis hebben daardoor krijg je nét even meer. We voelden ons veilig en hebben genoten, elke dag en elk moment. Zelfs de Koningsmarkt met kameeltje-prik was bijzonder. Op naar de volgende keer. Onze ervaring is dat je prima en veilig kan reizen naar de prachtige resorts in Zuid-Sinai; van Sharm-el-Sheikh tot Dahab met z'n blue hole.
Tot snel! Peter-Paul, Natska en kinderen.

© 2004 - 2018 | SEA MORE TRAVEL