Language
Language
SEA MORE TRAVEL - duiken in Dahab Home Over Ons Testimonials Blog

Testimonials

Bedankt voor je bezoek aan ons gastenboek

Deel je vakantie ervaringen met ons en onze bezoekers. Hartelijk bedankt voor je bijdrage !

Reactie door Janneke en Ruud Eilert |

Van 23 t/m 30 oktober 2018 waren we weer voor een week in Dahab.
Zoals we gewend zijn van Jose en Chris was alles weer perfect geregeld vanaf het begin tot het einde. Een prachtige dagtocht naar Nuweiba. Een heerlijke plek om te relaxen.
De gastvrijheid van iedereen in hotel Coral Coast. Daar voel je je zeer welkom.
Hartelijk bedankt voor een fijne week en we komen zeker snel weer terug.
Janneke en Ruud Eilert

Reactie door Yvonne en Liv Weggers (13.04.2018) |

Samen met mijn dochter Liv (18 jaar)van 17 maart tot en met 31 maart 2018 op vakantie geweest in Dahab. Wat een top tijd hebben wij gehad. op het moment dat wij terug naar het vliegveld gingen,wist ik zeker dat dit een plaats is waar ik zo spoedig mogelijk naar terug wil keren. Het transport van en naar het vliegveld was prima
geregeld. Het verblijf in het Coral Coast hotel is zeker een goed hotel, waar prijs /kwaliteit goed in balans is, maar zeker de super vriendelijke bediening.Er is ook een yoga ruimte waar je lessen kan volgen. We hebben de dagen doorgebracht met duiken bij Fantasea diving .Volgende keer wil ik weer bij deze lieve mensen duiken. Wij missen Moustafa,Tarik en Hannan. Daarnaast is Dahab een super relaxed plaatsje waar je heerlijk kan eten in verschillende restaurantjes.
Er lopen loslopende honden en katten, maar zij zien er allemaal goed verzorgd uit en zij hebben een positief aandeel in de sfeer van Dahab.
Hopelijk tot in het najaar of volgend jaar!

Reactie door Ron Patricia Kelly Inaya (08.10.2017) |

Het was weer een heerlijke vakantie. Gastvrij als altijd en goed geregeld. Vele vrienden weer terug gezien en nieuwe vrienden gemaakt. Dank je wel Jose. Dahab 2017 was weer geslaagd.

Reactie door david en onno (29.09.2017) |

dear Jose , we are very happy to thank you for the outstanding organization and our lovely week in dahab , due to sea more travel.
it is very nice to know someone like you for our future travel to the stunning sites of Dahab.
really hope to see you soon.
yours truly,
david en onno

Reactie door Bo Bouwman (31.07.2017) |

Weer terug uit Dahab, was weer prachtig en alles goed geregeld. Met dank aan Jose. Inmiddels 2 keer in Dahab geweest en er komt zeker een derde keer aan. Sea More, jose, bedankt voor de goede zorgen en het organiseren van de excursies die wij wilde doen. Dahab is en blijft een mooi stukje authentiek Egypte, het dorp, de bewoners en niet te vergeten de prachtige onderwaterwereld. Weer mooie dingen gedaan en gezien. Echte aanraders zijn: De Blue hole (zorg dat je er in de ochtend bent, dan ben je alleen, De Three Pools, en de boottocht naar Gabr el bint was prachtig.
Jose, tot de volgende keer en doe de groeten aan Sabr, geweldige gids en taxichauffeur.
Groetjes Namens mijn gehele gezin
Bo

© 2004 - 2018 | SEA MORE TRAVEL