Duikcentra in Dahab

Ontspannen en veilig duiken met ervaren duikprofessionals
Duikcentra in Dahab | Rode Zee

Duikscholen in Dahab

Duikcentra in Dahab – onze partners

Ontspannen en veilig duiken met ervaren duikprofessionals. Wij werken niet zomaar met ieder duikcentrum samen. De locatie is belangrijk maar waar we vooral op letten is goede service, de kwaliteit van het materiaal, goed onderhoud en verder vinden we flexibiliteit heel belangrijk en dat er geluisterd wordt naar jouw wensen. Het is tenslotte jouw duikvakantie. We duiken zelf, kennen alle duikplaatsen in en om Dahab en gaan regelmatig mee het water in.

DUIKCENTRA DAHAB • QUICK-INFO
­kleine, familiaire duikscholen in het centrum van Dahab
­PADI, SSI en CDWS gecertificeerd
­aantrekkelijke package-deals in combinatie met accommodatie
PADI 5* Resort in het Hotel Coral Coast Dahab

Fantasea Divers Dahab

Duikschool Fantasea Divers in Dahab is vanaf het begin van ons bestaan (2005) onze partner. Het duikcentrum ligt op het terrein van het gezellige Coral Coast Hotel, tussen de duikplaatsen Eel Garden en Lighthouse.

Duikcursussen van Padi en SSI

Inmo Divers Dahab

Inmo Divers is het duikcentrum van het gelijknamige Inmo Divers Home, direct aan zee. Zowel beginners als ervaren duikers voelen zich hier thuis. Ben je een ervaren duiker, dan kun je ook zonder gids op het huisrif voor het hotel duiken. Tenminste, als de weersomstandigheden het toelaten.

5* PADI IDC Dive Resort in het Bridge Hotel Dahab

Liquid Adventures Dahab

Goed georganiseerd duikcentrum met uitstekende service en duikuitrusting. Het team is heel flexibel en luistert goed naar jouw wensen. Kamperen bij Ras Mohamed is het favoriete uitstapje van eigenaar Bassem. Liquid Adventures is gevestigd in het Bridge Hotel.

Copyright 2005 - 2021 | SEA MORE TRAVEL
Onze website gebruikt cookies. Bij het verder lezen/browsen op onze website accepteer je de cookies. Privacy verklaring
Oké