Hotels in Dahab | kleinschalig en centraal gelegen

Hotels in Dahab

Kleinschalige hotels in het centrum van Dahab

Ben jij zo'n vakantieganger die het leuk vindt om vanuit je hotel even het dorp in te lopen voor een kop koffie of om iets te eten bij een leuk restaurantje? Dan is Dahab een goede vakantiebestemming voor jou.

Al onze hotels zijn kleinschalig met charme en karakter en liggen in of vlakbij het gezellige centrum van Dahab met een wandelpromenade, strandcafés, restaurants en bazaars.

DAHAB HOTELS • QUICK-INFO
6hotels in het centrum van Dahab
kleine hotels met charme & karakter
aantrekkelijke package-deals voor duikers
Tweepersoonskamer LO • 65 € / nacht

The Bridge Dahab

Het nieuwe duikershotel "The Bridge" is een oase van rust en comfort midden in Dahab en past met slechts 12 kamers uitstekend in ons aanbod van kleinschalige hotels. Veel hout en natuursteen, oude dadelpalmen, een lekker zwembad en een eersteklas duikcentrum, kortom een echte tip!

Tweepersoons superiorkamer LO • 60 € / nacht

Coral Coast Hotel

Direct gelegen aan zee heb je vanuit je kamer in het Coral Coast Hotel prachtig uitzicht over de Golf van Aqaba. Het hotel ademt een relaxte en authentieke bedoeïenensfeer. Toplocatie en behalve duiken ook veel te doen voor niet duikers zoals yoga en woestijnsafari's.

Tweepersoons standaardkamer • 43 € / nacht

Inmo Divers Home Dahab

Inmo Divers Home is een gezellig, eenvoudig duikershotel met familiaire atmosfeer. Het is in oriëntaalse stijl gebouwd (als een van de eerste hotels in Dahab) en ligt in Mashraba, direct aan zee. Inmo heeft een mooi huisrif waar ook op gedoken kan worden.

Tweepersoons Junior Suite • v.a. 67 € / nacht

Sheikh Ali Hotel

Het Sheikh Ali Hotel is met het "suites only" concept uniek in Dahab, De kamers zijn uitzonderlijk groot en comfortabel ingericht. Voor wie houdt van veel ruimte en rust in het centrum van Dahab is het de perfecte plek voor een ontspannen vakantie.

Copyright 2004 - 2019 | SEA MORE TRAVEL
Onze website gebruikt cookies. Bij het verder lezen/browsen op onze website accepteer je de cookies. Privacy verklaring
Oké