Language
SEA MORE TRAVEL - duiken in Dahab Home Over Ons Testimonials Blog
Language
SEA MORE TRAVEL - duiken in Dahab Home Over Ons Testimonials Blog

Nesima Resort Dahab

Het Nesima Resort in Dahab is één van de mooiste hotels in het centrum van Dahab. Koepeldaken, een zwembad met poolbar en uitzicht op zee.

Foto's Nesima Resort Dahab

Het Nesima Resort Dahab heeft 52 kamers in oriëntaalse stijl gebouwd en ligt temidden van een zeer fraai aangelegde tuin. Een van de aanraders is het mooie zwembad. Het zwembad ligt direct aan de boulevard en daarmee direct aan zee en heeft, naast prachtig uitzicht ook een poolbar, waar men verse vruchtensappen, bier, wijn en coctails kan bestellen. Uiteraard zijn ook hier voldoende ligbedden en zitgelegenheid aanwezig.

Het Nesima Resort Dahab stelt gratis wireless internet ter beschikking in het restaurant en bij het zwembad. In 17 kamers is ook internet via de kabel beschikbaar.

Voor snorkelaars is er een mooi huisrif en voor zonaanbidders een zwembad met ligbedden en schaduwplaatsen. Het Nesima Resort is bij duikers geliefd vanwege de duikschool Nesima Divers.

WAT ONS BEVALT

Direct aan zee
Ontspannen atmosfeer
Zwembad zes meter vanaf zee
Kamers met koepeldak
Superiorkamers met terras
Gratis internet (WLAN)

GOED OM TE WETEN

Check-In/Out 14:00/12:00 uur (flexibel)
Gelegen in centrum van Dahab-Mashraba
Standaardkamers zonder balkon of terras
Standaardkamers vrij klein
Huisrif met koraalstrand
Roof Lounge Bar met wekelijks disco
Vergunning voor bier en wijn

NESIMA RESORT DAHAB - PRIJZEN

Alle prijzen per persoon, geldig t/m 31 oktober 2018

Afhankelijk van de reisperiode, het aantal deelnemers en de duur van de reis kan de prijs in jouw voordeel veranderen. Vraag een offerte aan, het is vrijblijvend en kosteloos, je ontvangt dan een aanbieding met de beste prijs.

Ook adviseren we je graag over de vlucht. Hou er rekening mee dat de prijzen die we doorgeven altijd de actuele ticketprijzen zijn en kunnen veranderen zolang de tickets niet in optie staan of geboekt zijn

Nesima Resort standaardkamer

STANDAARDKAMER

Inrichting: oriëntaalse koepelbouwstijl, queensize-bed of twee éénpersoonsbedden, airconditioning, koelkast, telefoon, satelliet-tv, kluisje en badkamer met douche/toilet.

 7 nachten tweepersoonskamer incl. ontbijt
 Luchthaventransfers
 STO reisgarantie
€ 215
prijs per persoon, geldig obv. 2 personen

5 dagen duikpakket (Liquid Adventures)

€ 180

 Vraag een aantrekkelijke pakketprijs en/of offerte op maat aan, optioneel met vlucht.

SUPERIORKAMERS

Inrichting: terras met zeezicht, oriëntaalse koepelbouwstijl, queensize-bed of twee éénpersoonsbedden, airconditioning, koelkastje, telefoon, satelliet-tv, badkamer met bad/douche/toilet..

 7 nachten tweepersoonskamer incl. ontbijt
 Luchthaventransfers
 STO reisgarantie
€ 280
prijs per persoon, geldig obv. 2 personen

5 dagen duikpakket (Liquid Adventures)

€ 180

 Vraag een aantrekkelijke pakketprijs en/of offerte op maat aan, optioneel met vlucht.

Nesima Resort Dahab

"HET VERBLIJF IN HOTEL NESIMA WAS SUPER – SCHONE, GEZELLIGE KAMERS, AARDIG EN BEHULPZAAM PERSONEEL, GOEDE SERVICE, FRAAI TERREIN, MOOI ZWEMBAD, GEWOON PERFECT!"
Manuela, Firas, Sarah en Nora

GASTEN FEEDBACK   

Nesima Divers Dahab

Nesima Divers Dahab

Nesima Divers ligt op het terrein van het Nesima Resort, direct aan de strandboulevard. Het management, samen met een goed opgeleid team, zorgt voor goed onderhouden materiaal en duiken zonder problemen. Voor de verhuur staan 50 duikuitrustingen van Scubapro ter beschikking. Het vulstation heeft twee Bauer compressors (V7,5 en V20), die zorgen voor schone lucht in de ca. 130 aluminium tanks.

Nitrox is ook verkrijgbaar. De cursussen worden in het Engels gegeven. De eigen duikuitrusting kan veilig worden bewaard in een afsluitbare ruimte. Er worden wekelijks boottochten georganiseerd naar Gabr el Bint.

© 2004 - 2018 | SEA MORE TRAVEL