Language
SEA MORE TRAVEL - duiken in Dahab Home Over Ons Testimonials Blog
Language
SEA MORE TRAVEL - duiken in Dahab Home Over Ons Testimonials Blog

Moonlight Apartments Dahab

De vier ruime Moonlight Apartments Dahab liggen direct aan zee in de rustige wijk Asalah. De appartementen hebben twee slaapkamers en veel plaats voor vier personen. De grote woonkomers hebben een fantastisch uitzicht op zee.

Foto's Moonlight Apartment Dahab

De vier Moonlight appartementen bevinden zich in één gebouw op een mooie, rustige plek in Dahab Asalah. Direct aan het strand gelegen heeft ieder appartement prachtig uitzicht over de Golf van Aqaba met aan de overkant de bergen van Saudi Arabië.

Twee appartementen bevinden zich op de begane grond en hebben een gedeeld terras met zitgelegenheid, twee appartementen bevinden zich op de eerste en enige verdieping en hebben een balkon.

Het direct voor het appartement gelegen koraalstrand met kleurrijk koraalrif is mooi voor snorkelaars.

WAT ONS BEVALT

Ligging direct aan zee
Zeezicht
Grote panoramavensters in woonkamer
Ruime kamers
Rustige locatie in Dahab-Asalah
Mooi huisrif voor snorkelaars

GOED OM TE WETEN

Check-In/Out 14:00/12:00 uur (flexibel)
Koraalstrand
Airco in de slaapkamers
Geen internet (USB-stick te leen)
Handdoeken en beddengoed beschikbaar
Inclusief eindschoonmaak

MOONLIGHT APARTMENT DAHAB - PRIJZEN

Alle prijzen per persoon, geldig t/m 31 maart 2018

Afhankelijk van de reisperiode, het aantal deelnemers en de duur van de reis kan de prijs in jouw voordeel veranderen. Vraag een offerte aan, het is vrijblijvend en kosteloos, je ontvangt dan een aanbieding met de beste prijs.

Ook adviseren we je graag over de vlucht. Hou er rekening mee dat de prijzen die we doorgeven altijd de actuele ticketprijzen zijn en kunnen veranderen zolang de tickets niet in optie staan of geboekt zijn

MOONLIGHT APARTMENT DAHAB

Gasten: max. 4
Inrichting: De Moonlight Apartments zijn ideaal voor gasten die rust en veel ruimte zoeken, direct aan de Rode Zee. De vier vakantiewoningen beschikken over 70 m² - 80 m² woonoppervlakte en hebben daarmee veel plaats voor vier personen. Het koraalrif ligt direct voor het appartement.

 1 week / 7 nachten
 Luchthaventransfers
 incl. eindschoonmaak & extra kosten
 STO reisgarantie
€ 484
Totaalprijs, voor max. 4 personen. Toeslag hoogseizoen € 55 van 01.09.2017 t/m 10.01.2018

5 dagen duikpakket (Fantasea Divers)

€ 187

Het appartement is ook te combineren met Liquid Adventures, Poseidon Divers, Inmo Divers en Blue Ocean Dive.

 Vraag een aantrekkelijke pakketprijs en/of offerte op maat aan, optioneel met vlucht.

Moonlight Appartement Dahab - direct aan zee

"“… DE LIGGING IS ABSOLUUT PRACHTIG EN OOK ZEER RUSTIG. HET APPARTEMENT IS GOED EN DOELMATIG INGERICHT ... WE HEBBEN HET FANTASTISCHE UITZICHT OP DE RODE ZEE IEDERE AVOND GENOTEN."

KLAUS

Duiken in Dahab - Softcoral

Duikpakket / duikcursus voordelig meeboeken

In combinatie met het Moonlight Appartement Dahab bieden wij duikpakketten en -cursussen aan tegen faire prijzen. Fantasea Divers is het dichtstbijzijnde duikcentrum. Over het strand in minder dan vijf minuten lopen bereikbaar. Reef 2000 Dive Club ligt net iets buiten Asalah, het duikcentrum verzorgt gratis transfers van en naar het appartement.

Op aanvraag zenden we u ook graag een aanbieding voor onze andere partner-duikcentra: Liquid Adventures, Blue Ocean Dive, Inmo Divers en Nesima Divers.

Vraag een persoonlijke offerte aan. Actuele aanbiedingen en ticketprijzen voor vluchten vanaf Amsterdam, Brussel of Duitsland sturen we je graag toe in een aantrekkelijk en op maat gesneden persoonlijk reisvoorstel. Heb je vragen? Laat het ons weten, we helpen je graag.

© 2004 - 2018 | SEA MORE TRAVEL