Language
SEA MORE TRAVEL - duiken in Dahab Home Over Ons Testimonials Blog
Language
SEA MORE TRAVEL - duiken in Dahab Home Over Ons Testimonials Blog

Liveaboard - Duik Safari - Rode Zee - Egypte

Duiken, eten en slapen, dat is het ontspannende ritme tijdens een liveaboard. Een week aan boord van een safariboot betekent volop genieten van de beste riffen en wrakken die de Rode Zee te bieden heeft. Bekende wrakken zoals de Thistlegorm en Dunraven maar ook minder bekende zoals het wrak van de Million Hope. Spectaculaire riffen zoals Ras Mohammed en Tiran staan zeker op het programma. Terwijl de ervaren bemanning van duikplaats naar duikplaats vaart geniet je van het relaxte leven, de rust, het water en het gezelschap van vrienden. Alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie is aanwezig en de hutten zijn ruim en comfortabel.

SeaMore Travel biedt, in samenwerking met Sharks Bay Umbi Diving Village, de volgende liveaboards aan: Northern Reefs, Northern Wrecks en Deep North Dahab. Hieronder vind je een overzicht, klik op de programma’s voor meer informatie over de reis, data, prijzen, foto’s en technische details van de boten.

Komen de data je niet uit of zoek je iets speciaals voor de duikvereniging, een jubileum of een vakantie met vrienden of familie? Al vanaf negen personen heb je een safariboot helemaal alleen voor jouw groep. Neem contact op voor de mogelijkheden, we adviseren je graag.

Actuele ticketprijzen voor vluchten vanaf Amsterdam, Brussel of Duitsland nemen we graag mee in de offerte.

Liveaboard Northern Reefs

Northern Route Liveaboard Safari

RAS MOHAMMED - THISTLEGORM - KINGSTON - SHAG ROCK - TIRAN

FREEDOM III

Een week lang duiken op de beste riffen in het noorden van de Rode Zee. De reis begint bij Ras Mohammed, altijd goed voor enkele spectaculaire duiken. Daarna door naar Sha’ab Ali voor het beroemde wrak van de Thistlegorm en Kingston / Shag Rock. Terug naar het zuiden Sha’ab Mahmoud en de Dunraven. Natuurlijk worden de vier beroemde riffen in de Straits of Tiran ook niet vergeten.

7 nachten - 6 dagen duiken
EUR 770 p.p.

Wreck Thistlegorm Liveaboard

Northern Wrecks Liveaboard Safari

SHA'AB ABU NUHAS - GIANNIS D - CARNATIC - MARCUS - THISTLEGORM ...

FREEDOM III

Deze reis is echt voor liefhebbers van wrakduiken. De reis gaat van start in de richting van Sha’ab Abu Nuhas, vijf uur varen vanaf Sharm el Sheikh dus meer dan genoeg tijd voor mooie duiken onderweg. De oversteek naar Abu Nuhas kan een hele uitdaging zijn vanwege het weer. Als dat meezit wordt er gedoken op de Giannis D, de Carnatic en de Marcus. Natuurlijk worden de Thistlegorm en Dunraven niet overgeslagen. Aan het einde van de reis wordt er nog gedoken bij Ras Mohamed en de Straits of Tiran.

7 nachten - 6 dagen duiken
EUR 770 p.p.

Liveaboard Deep North Dahab

Deep North Dahab Liveaboard Safari

NUWEIBA - RAS MAMLAH - ABU GALUM - BLUE HOLE - CANYON - GABR EL BINT

FREEDOM VIII

Deze liveaboard route wordt weinig aangeboden en is echt iets bijzonders. De reis gaat richting het noorden, helemaal tot Nuweiba voor duikplaatsen zoals Ras Mamlah en Abu Galum. Natuurlijk komen ok de highlights van Dahab aan de beurt: de Blue Hole, de Canyon en Gabr el Bint.

7 nachten - 6 dagen duiken
EUR 693 p.p.

© 2004 - 2018 | SEA MORE TRAVEL