Gastenboek van Sea More Travel

Deel je vakantie ervaringen met ons en onze bezoekers. Hartelijk bedankt voor je bijdrage !
Sea More Travel | Gastenboek

Testimonials

Bedankt voor je bezoek aan ons gastenboek

Deel je vakantie ervaringen met ons en onze bezoekers. Hartelijk bedankt voor je bijdrage !

Reactie door Martine |

Hoi Chris en Jose,

Wat was het een heerlijke week en wat hebben jullie het goed voor elkaar. Bedouine Lodge is eenvoudig maar helemaal okee (prijs-kwaliteit). Ik kijk nu al uit naar de volgende x.

Groet Martine.

Reactie door sjoerd en chris koopal |

Lieve José en Chris,

Net weer veilig geland en nu al heimwee!!! Brr wat is het fris en weer wennen. Ook het eten smaakt niet meer, we missen de kruiden uit de lekkere keuken van o.a. Bedouin Lodge en de andere lekkere restaurantjes. Het was zoals altijd goed verzorgt en we hebben het weer heerlijk gehad. Genoten van onze duiken en de fijne gesprekken en dolletjes met de locals. Volgend jaar eind april begin mei gaan we zeker weer. Tot dan, en we houden contact hoor!!!

groetjes en veel liefs Sjoerd en Chris.

Reactie door Tonny en Ben |

Lieve Jose en Chris,

we willen jullie bedanken voor jullie warme gastvrijheid.een vakantie om nooit meer te vergeten.alles maar dan ook alles was door jullie tot in de puntjes verzorgd,daar kunnen grote reisorganisaties een voorbeeld aan nemen!!!!!!!de mensen wie wij mochten leren kennen waren,zoals de lokale bevolking,super vriendelijk en stonden altijd klaar voor een praatje of brachten je lachend een drankje of een hapje.wij hopen dan ook voor die mensen dat er geen misbruik van gemaakt wordt,van hun gastvrijheid.en het duiken,wat een belevenis.we hadden les van Bob,wat een moordkerel,rustig,geduldig,gezellig,vakkundig echt iemand die van zijn hobby met heel veel plezier zijn werk uitoefend,Bob jij ook nogmaals harstikke bedankt voor de fijne week die wij met jou mochten meemaken.en ook niet te vergeten het hotel Coral Coast,super schoon geweldige mensen.Jose en Cris nogmaals enorm bedankt en we kijken nu al weer uit naar volgend jaar,we komen zeker weer terug.

wij wensen dan jullie ook veel geluk toe in de toekomst,maar daar twijfelen wij niet aan, jullie waren KLASSE!!!!!!!!!!!!

Reactie door Marjon Hans Anneroos Charlotte |

Hallo jullie beiden,

Dank jullie wel voor de geweldige organisatie rondom onze eerste kennismaking met Dahab. We hebben een heerlijke vakantie gehad met enorm veel duik- en snorkelplezier. Veel 'vrienden' gemaakt in het centrum van Dahab zoals Achmed, Moody, Adil, Sam, Honi. Veel gezien en genoten vooral van het kip-eten-op-het-dakterras van Ali Baba's met Achmed en z'n compagnon. Paardrijden voor Anneroos met Sjekel en samen de bergen in te paard in rengalop. We komen zeker terug (wa*****ijnlijk rond Kerst dit jaar) en zullen de reis dan ook weer via jullie regelen. Groot compliment voor jullie hoor. Groeten uit een Nederland waar de airco minstens 20 graden te laag staat.

Marjon, Hans, Anneroos en Charlotte

Reactie door amir en mei ying (02.06.2007) |

hi jose en chris!

hoe gaat het met jullie? we wilden jullie nog even bedanken, hebben echt een onvergetelijke vakantie gehad in dahab! hopelijk zijn we er snel weer een keertje!
groetjes amir en mei ying

Reactie door Arma en Ilva (02.06.2007) |

Hai Chris en José,
hoewel Arma en ik al weer weken (weken? maanden!) terug zijn, toch nog alsnog een bedankje van onze kant. We vonden het super! Vooral jullie persoonlijke aanpak beviel ons erg goed.En om aan te geven hoe inspirerend deze week in elk geval voor mij is geweest: ik ga aan het eind van het jaar een kleine 5 maanden op reis! Duiken! Wie weet maak ik nog wel een pit-stop in Dahab. Zo ja, dan kom ik zeker even buurten!

Hartelijke groeten van Arma en Ilva

Bereken het volgende: 5 plus 5.
Copyright 2005 - 2020 | SEA MORE TRAVEL
Onze website gebruikt cookies. Bij het verder lezen/browsen op onze website accepteer je de cookies. Privacy verklaring
Oké