Gastenboek van Sea More Travel

Deel je vakantie ervaringen met ons en onze bezoekers. Hartelijk bedankt voor je bijdrage !
Sea More Travel | Gastenboek

Testimonials

Bedankt voor je bezoek aan ons gastenboek

Deel je vakantie ervaringen met ons en onze bezoekers. Hartelijk bedankt voor je bijdrage !

Reactie door Tonny en Diana (25.05.2009) |

Jose en Chris, bedankt voor weer een perfect georganiseerde vakantie. Jullie persoonlijke aandacht is echt fijn en je voelt je vreselijk welkom. Wij hebben een super vakantie gehad in Nesima en heerlijk gedoken met Ahmed en natuurlijk Iker. Wij komen zeker terug en wie weet over 9 jaar wel voor langere tijd.

Bedankt en tot de volgende keer.

Reactie door jan willem en marianne (16.04.2009) |

hallo José en Chris,

de afgelopen vakantie was net als alle eerderen weer een feestje, het voelt onderhand al een beetje als \\\"thuiskomen\\\".
Komend najaar willen we weer graag komen met de kinderen, Larry om als beginnend duiker meer ervaring op te doen, Anna om nu beslist haar POW te halen (met de hulp van Miriam) en wij om lekker te genieten van alles wat Bob ons laat zien.
Aan alle mensen die nog twijfelen om naar Dahab te komen wil ik zeggen: DOEN !!
Eerdaags laat ik je de data weten waarbinnen we kunnen komen.
De combinatie van Dahab en Sharks Bay was voor ons perfect.

groetjes, ook aan Miriam en Bob

Jan Willem en Marianne

Reactie door G. Brand (26.01.2009) |

Geweldig week doorgebracht begin januari in het Nesima Beach Resort. De duikschool is zeer professioneel en Achmed is een super divemaster. Ik waardeerde het zeer dat ik - toen ik als solo reiziger behoorlijk brak van de reis bij het hotel aankwam - opgevangen werd door José van Seamore Travel. Super geregeld allemaal, complimenten.

Reactie door Ron, Patricia, Kelly en Aäron (05.09.2008) |

2 weken doorgebracht in het Inmo hotel. We hadden eerst onze twijfels maar het was allemaal prima geregeld door SeaMore Travel. TOPPIE !! Geweldige leuke vakantie gehad. Leuke mensen die bijna alles voor je doen om je een onvergetelijke vakantie te geven. Bedankt !!

Reactie door Tonny en Ben. (01.09.2008) |

Hallo Jose en Chris,
net terug uit het gezellige en warme Dahab, willen wij jullie beiden, en niet te vergeten de stille kracht achter de schermen Janneke, enorm bedanken voor de 2 superweken die we hebben gehad in het nesima hotel. alles maar dan ook alles wat we vroegen en wat er mogelijk was, werd tot in de kleinste details geregeld door jullie zoals, tickets,hotel,transfer,binnenlandse vlucht naar Cairo,taxi en gids in Cairo,het duiken,de warme gastvrijheid van jullie beiden, kan nog wel even doorgaan, maar het was gewoon SUPER!!!!!!!
we willen ook onze duikgids Peter Goedvolk bedanken, een man die je laat genieten van de kleinste details onder water,rust uitstraalt,en zijn kennis en zijn ervaring probeert over te dragen. Peter jij ook erg bedankt.

Jose en Cris nogmaals erg bedankt voor alles, en we komen zeker volgend jaar terug!!!!!!!!

groetjes Tonny en Ben.

Reactie door familie Zwamborn (16.06.2008) |

In mei 2008 hebben wij 5 dagen gedoken met reef 2000 en een 5 daagse safari in de Sinai, het hotel was Bedouin Moon; alles fantastisch geregeld door Seamore travel.
Seamore travel heeft een mooi aanbod, reageert snel, vriendelijk en accuraat op mail.
Een aanrader, gewoon doen en veel plezier in Dahab!

Tel 7 en 5 bij elkaar op.
Copyright 2005 - 2020 | SEA MORE TRAVEL
Onze website gebruikt cookies. Bij het verder lezen/browsen op onze website accepteer je de cookies. Privacy verklaring
Oké