Gastenboek van Sea More Travel

Deel je vakantie ervaringen met ons en onze bezoekers. Hartelijk bedankt voor je bijdrage !
Sea More Travel | Gastenboek

Testimonials

Bedankt voor je bezoek aan ons gastenboek

Deel je vakantie ervaringen met ons en onze bezoekers. Hartelijk bedankt voor je bijdrage !

Reactie door Ron, Patricia en Aäron (21.08.2010) |

Wij hebben er weer 2 leuke vakantieweken opzitten in het Coral Coast Hotel. Leuk en goed hotel met alles er op en er aan. Het personeel doet er alles aan doet om je het echte vakantie gevoel te geven.

Wederom bedankt voor de goede service.

Reactie door Tonny, Ben, Chantal, Stefan. (12.08.2010) |

Lieve Jose en Chris,
we zijn net terug uit het mooie en warme Dahab, waar we 2 weken zijn geweest,en hebben mogen logeren in de schitterde villa Bombay.
Wat een villa, er ontbreekt er echt niets aan, zelfs toen we in de avond laat aankwamen, en werden ontvangen door Jose, stond het biertje en witte wijn al koud in de koelkast, en de eerste etensbehoeftes zoals melk, eieren, boter, pasta enz.lag in de koelkast of keukenkast.

We kunnen er uren over praten, zeker over het mooie zwembad, maar u kunt het beste zelf ervaren, dan weet u wat we bedoelen.
Zou het iedereen aanraden vooral met 4 personen.

Jose en Chris, het was weer vanouds enorm goed geregeld, heerlijk gedoken met ons viertjes en gesnorkeld, gegeten, geluierd,biertje gedronken en veel met de lokale bevolking gekletst.
Al zijn we er nu 5 jaar achtereen geweest, onze keus voor de volgende vakantie staat al vast, en als het allemaal mee zit gaan we lekker er nog een week tussendoor naar toe.
Jose en Chris nogmaals heel erg bedankt wat jullie voor ons weer geregeld hebben om heerlijk te kunnen nagenieten van deze onvergetelijke vakantie.

Tonny, Ben, Chantal, Stefan.

Reactie door Peter en Gina (27.01.2010) |

Hallo,

Net weer terug in het koude Nederland na een fantastische week Dahab bij de Bedouin Lodge en de Bedouin Divers.
Bedouin Lodge is ene prima locatie om te verblijven. De kamers zijn simpel, maar wie wil er nu een hele dag op de kamer zitten bij 25+??
De gastvrijheid en service in het restaurant zijn in 1 woord: SUPER.
Dan de Bedouin Divers met Roos en Vincent?
Hele toffe nederlandse gasten die verantwoorde duiken met je maken. Een een biertje bij het nabriefen laten ze niet staan!! Heel erg gezellig. Prima duikcentrum met prima faciliteiten en een hele goede sfeer. Een echte aanrader.
We gaan zeer zeker nog een keer!!!

Groet Gina en Peter

Reactie door Tonny en Ben (08.09.2009) |

Lieve Jose en Chris,
na 15 dagen te gast te zijn in het mooie en warme Dahab, willen wij jullie beiden enorm bedanken voor de warme gastvrijheid die wij weer mochten ontvangen.
we zijn nu voor de vierde keer achtereen in Dahab geweest, en hopelijk volgen er nog hele mooie jaren, en zolang jullie het regelen, zijn we er niet bang voor, want het is vertrouwde handen!!!!

Jose en Chris, het was weer super deze vakantie.
we vroegen of het mogelijk was om voor een dag naar Eilat te kunnen gaan, we begrepen van Chris dat er weinig vraag naar was, van hun gasten, maar binnen 1 dag konden we kiezen welke dag we wilden gaan, met de nodige handige adviezen zoals, visumkosten, vervoer,feestdagen in Israel enz.
wat Eilat betreft, onze ervaring was dat het een mooie stad is, met aardige mensen, schone stranden, mensen die open staan voor een gesprek, goed eten, wel duurder dan Egypte, maar een echte aanrader voor een dag, want het is nog geen 2 uurtjes rijden met de auto tot aan de grens.
we vonden het indrukwekkend om lopend de borderzone over te steken, zonder problemen.
na een paar dagen genieten en op ons verzoek, heeft Chris ons de Villa Bombay laten zien.
we vonden het geweldig, en wie weet in de toekomst!!!

Tonny en Ben.

Reactie door susan en sébastien (02.08.2009) |

Wij hebben een fantastische vakantie gehad! Het snorkelen is geweldig, vooral Lighthouse en Blue Hole zijn goede plekken daarvoor. De drie-daagse tour op kamelen in de woestijn was heel indrukwekkend. We zaten in Villa Bombay, een luxe vakantiehuis met privézwembad, goed gesitueerd ten opzichte van het dorp en de zee, en van alle gemakken voorzien. Eigenaresse (en duikinstructor) Kathy staat altijd klaar met goede tips.

José, we zijn blij dat we via Sea More Travel geboekt hebben. Ga zo door!

Reactie door pieter en diddy de jong (04.06.2009) |

Dag José,

Hartelijk dank voor een prachtige vakantie! De reis, de service en het hotel voldeden niet alleen aan de verwachting, het was gewoon prima! Wij komen vast nog een terug, ook al duiken we niet, snorkelend is het ook fantastisch!

Tel 9 en 9 bij elkaar op.
Copyright 2005 - 2020 | SEA MORE TRAVEL
Onze website gebruikt cookies. Bij het verder lezen/browsen op onze website accepteer je de cookies. Privacy verklaring
Oké