Gastenboek van Sea More Travel

Deel je vakantie ervaringen met ons en onze bezoekers. Hartelijk bedankt voor je bijdrage !
Sea More Travel | Gastenboek

Testimonials

Bedankt voor je bezoek aan ons gastenboek

Deel je vakantie ervaringen met ons en onze bezoekers. Hartelijk bedankt voor je bijdrage !

Reactie door Astrid en Wil (25.07.2015) |

Beste José en Chris,
In juni waren wij weer voor drie weken in Egypte. Deze keer een week in Sharm el Sheikh in het Sharks Bay Umbi en nog twee weken in Dahab waar wij in het Coral Coast hotel hebben verbleven. Zolals we van jullie gewend zijn, was ook deze keer weer alles perfect geregeld en hebben wij met volle teugen van onze vakantie kunnen genieten. Beide hotels kleinschalig, maar met een geweldige persoonlijke service en duikfaciliteiten bij de hotels aanwezig. De combinatie van bootduiken in Sharm met vertrek vanaf eigen jetty voor het hotel naar de prachtige omliggende riffen en het relaxte kantduiken in Dahab heeft deze vakantie weer voor een onvergetelijke gemaakt. Nogmaals hartelijk dank en tot de volgende keer..
Groetjes Astrid en Wil

Reactie door Geer en Sylvana van der Heijden (19.05.2015) |

Net terug van een heerlijk relax vakantie in Dahab. Wederom geboekt via Seamore travel. Alles was weer tot in de puntjes verzorgd, de ophaalservice in Sharm el Sheik helemaal super Ook ons verblijf in het Coral Coast Hotel was weer heerlijk. Lekker oude vrienden opgezocht. Het blijf ons verbazen hoe gastvrij en vriendelijk de mensen daar zijn. En dat geldt natuurlijk ook voor de mensen van Seamore. We hopen gauw weer terug te komen lieve groetjes

Reactie door Esther (07.11.2014) |

Dahab is uniek, zo relaxt, zo mooi, een bijzondere plek waar we graag jaarlijks komen. Dankzij goede zorgen van Jose/Seamore is ook elke keer de reis boeken relaxt, geduldig al onze wensen en veranderingen verwerken, goede tips waar we kunnen slapen/eten (want ze wonen er zelf ook) en dat flesje water he, in het busje van Sharm naar dahab, dan begint het echte Dahab gevoel.

Bedankt Jose en Chris, we komen in april graag weer terug! Esther en Huub

Reactie door Ron, Patricia en Kelly (14.09.2014) |

Seamore Travel regelt voor ons al jaren onze vakantie in Dahab.
Gelukkig verliep deze vakantie helemaal zoals gepland. Heerlijk ontspannen met het weerzien van al onze Egyptische vrienden.
GEWELDIG.

Volgende keer zeker weer met Seamore.
José en Chris bedankt voor weer een geslaagde vakantie.

Reactie door Ron en Patricia (01.09.2013) |

Wederom gekozen voor Seamore Travel voor een vakantie in Dahab. Helaas gooide de Nederlandse regering onze plannen in de war en konden onze kids niet komen waardoor wij onze vakantie moesten afbreken. Onbegrijpelijk want er was ECHT NIETS aan de hand in Dahab. Wij hebben geprobeerd er 1 "leuke" week van te maken. Aan de mensen daar ligt het absoluut niet. Die "familie" was er weer voor ons. Jammer dat het zo heeft moeten lopen maar we komen beslist terug.

Reactie door Astrid en Wil (23.08.2013) |

Al jaren reizen wij met Seamore Travel en altijd is alles tot in de puntjes geregeld. Helaas hebben wij deze keer vanwege de situatie in Egypte moeten annuleren.
Binnen 2 dagen is het door ons betaalde bedrag volledig teruggestort op onze rekening.....GEWELDIG, WAT EEN SERVICE.

een reden te meer om de volgende keer weer met Seamore in zee te gaan. José bedankt en hopelijk kunnen wij binnenkort toch nog naar Dahab afreizen.

De hartelijke groeten en thopelijk tot binnenkort !!

Astrid en Wil

Bereken het volgende: 8 plus 1.
Copyright 2005 - 2020 | SEA MORE TRAVEL
Onze website gebruikt cookies. Bij het verder lezen/browsen op onze website accepteer je de cookies. Privacy verklaring
Oké