Gastenboek van Sea More Travel

Deel je vakantie ervaringen met ons en onze bezoekers. Hartelijk bedankt voor je bijdrage !
Sea More Travel | Gastenboek

Testimonials

Bedankt voor je bezoek aan ons gastenboek

Deel je vakantie ervaringen met ons en onze bezoekers. Hartelijk bedankt voor je bijdrage !

Reactie door david en onno (29.09.2017) |

dear Jose , we are very happy to thank you for the outstanding organization and our lovely week in dahab , due to sea more travel.
it is very nice to know someone like you for our future travel to the stunning sites of Dahab.
really hope to see you soon.
yours truly,
david en onno

Reactie door Bo Bouwman (31.07.2017) |

Weer terug uit Dahab, was weer prachtig en alles goed geregeld. Met dank aan Jose. Inmiddels 2 keer in Dahab geweest en er komt zeker een derde keer aan. Sea More, jose, bedankt voor de goede zorgen en het organiseren van de excursies die wij wilde doen. Dahab is en blijft een mooi stukje authentiek Egypte, het dorp, de bewoners en niet te vergeten de prachtige onderwaterwereld. Weer mooie dingen gedaan en gezien. Echte aanraders zijn: De Blue hole (zorg dat je er in de ochtend bent, dan ben je alleen, De Three Pools, en de boottocht naar Gabr el bint was prachtig.

Jose, tot de volgende keer en doe de groeten aan Sabr, geweldige gids en taxichauffeur.
Groetjes Namens mijn gehele gezin
Bo

Reactie door Peter-Paul en Natska (01.05.2017) |

Weer thuis na een heerlijke week duiken in Dahab met ons gezin (10 en 13 jaar). Dank José en Chris voor alle "regelaritis" en jullie kennis van de hotels en duikscholen. Onze kamers waren groot, ruim en schoon. Met een grote koelkast zodat alle flessen water en limonade lekker koud bleven. De door jullie geregelde duikschool is top. Modern, goede spullen en een meer dan prima gids. Wat fijn dat jullie zoveel update lokale kennis hebben daardoor krijg je nét even meer. We voelden ons veilig en hebben genoten, elke dag en elk moment. Zelfs de Koningsmarkt met kameeltje-prik was bijzonder. Op naar de volgende keer. Onze ervaring is dat je prima en veilig kan reizen naar de prachtige resorts in Zuid-Sinai; van Sharm-el-Sheikh tot Dahab met z'n blue hole.

Tot snel! Peter-Paul, Natska en kinderen.

Reactie door John en Leony (02.10.2016) |

Hoi José en Chris,

wederom enorm bedankt voor jullie gastvrijheid,goede service en snelle en duidelijke communicatie, jullie zijn een geweldig team voor je klanten.
Door deze ervaringen maken we de laatste 3 jaar de gebruik van jullie diensten en mooie aanbiedingen in het geweldige Dahab en/of SharkBay Sharm el Sheikh.
Dit jaar hebben in de periode 5 t/m 22 september 2016 gekozen voor de combinatie duiktrip Dahab - Shark Bay (Sharm el Sheikh) met de goed georganiseerde duikcentra www.liquidadventuresdahab.com en Sharks Bay Umbi. Wederom hebben we enorm genoten van het duiken en leven in de Sinai.

Door jullie kennis van Dahab en de Sinai weten we ook dat de vermeende onveiligheid geen enkel moment ter spraken is geweest. Naar mijn mening moeten de vliegtuigmaatschappijen weer heel snel rechtstreekse vluchten aanbieden en het mooie en veilige Sinai weerom voor het grote publiek toegankelijk maken.

Nogmaals bedankt en tot volgend jaar.

groetjes John en Leony

Reactie door Tonny en Ben (13.09.2015) |

Hallo Jose en Chris,

Na 3 jaar niet te zijn geweest, omdat Nederland niet naar Egypte vloog, zijn we weer 2 weken naar Dahab geweest. Het was weer heerlijk, fijn hotel,Coral Coast, fijne plaatselijke bewoners die je weer vanouds begroette, erg schoon Dahab, de mensen hebben echt hun best gedaan om de toeristen het naar hun zin te maken. Wat Jose en Chris betreft, het was net of je niet was weggeweest, echt persoonlijke aandacht. Daar kan menig reisbureau een voorbeeld aan geven.

Jose, we willen je nog extra bedanken voor de aandacht die je gaf, omdat mijn vrouw ziek werd, en jij het hoorde via andere vakantiegangers, je kwam vragen hoe het ging en je zag dat het niet goed ging. je stelde zelf voor om naar een huisarts te gaan, en je zou meegaan met de auto, omdat ze moeilijk kon lopen. We zijn 3 keer bij de arts geweest, op jou advies bij Dr.Heikel A. Tawab., een geweldige arts, die nog eens tijd neemt voor zijn patiënten, we hebben medicijnen gekregen en het ging gelukkig de goede kant op.

Jose, nog erg bedankt voor al je moeite, en je zei alleen maar ,is toch normaal dat je dat doet!!!
Kijk dat bedoelen we nu met Seamore-Travel. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer naar Dahab, en we gaan opnieuw zeker weer boeken bij jullie.
Jose en Chris nogmaals bedankt voor alles, en hopelijk tot volgend jaar.

Groetjes Tonny en Ben.

Reactie door Bo Bouwman (31.07.2015) |

Na bijna drie weken terug uit Dahab. Alles was perfect geregeld en het Coral coast hotel was prachtig. Vriendelijk personeel en mooie kamers, de ligging is perfect. Voor wat betreft Seamore, hier kan geen grote reisorganisatie aan tippen. Onze speciale dank gaat uit naar Jose voor de goede service. alles wat we graag wilde gaan doen werd door haar uitgezocht en perfect geregeld. Ik kan iedereen aanraden gebruik te maken van deze organisatie.

Groetjes Bo

Tel 8 en 8 bij elkaar op.
Copyright 2005 - 2020 | SEA MORE TRAVEL
Onze website gebruikt cookies. Bij het verder lezen/browsen op onze website accepteer je de cookies. Privacy verklaring
Oké